Friendship:X


Grozav de bine mai e cand poti savura o clipa libera cu un prieten bun..Prieten adevarat.Sunt greu de gasit,intr-adevar...dar ce implinit te simti cand ai alaturi un prieten real.Care te asculta,care te sustine,care te intelege perfect..iti completeaza fraza!Cat de grozav este sa impartasesti aceleasi experiente cu o persoana draga,sa iti amintesti la o ceasca fierbinte de ceai tot ceea ce te leaga de acea persoana..Sa ai ce invata,si sa fii la randul tau un exemplu..Sa poti fi un sustinator,si la randul tau sa fii sustinut..sa nu fii judecat,sa fii apreciat pentru ceea ce esti,si la randul tau sa apreciezi in acelasi fel.Iar terapia prin cumparaturi nu ar putea functiona fara ea.

Un prieten adevarat iti stie slabiciunile,dar iti arata calitatile,iti simte temerile dar iti intareste credinta,iti cunoaste ingrijorarile,dar iti elibereaza spiritul,iti recunoaste defectele,dar iti subliniaza posibilitatile....


Pentru rasete in surdina la cafea. Pentru rasete cu pofta la un spectacol. Pentru rasete in hohote la bar. Iti multumesc. Rasul cu prietenii e ceea ce te elibereaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu