The serious me.


Emotii.Stres.Nerabdare. Asa s-a desfasurat ultima perioada.. Prima aparitie in fata unui public, microfon, picioare tremurand, priviri atintite, vedere incetosata, stare de lesin. Si asta a fost partea mai usoara. Munca multa, entuziasm, speranta!
Descriere:M-am trezit dimineata, calma, plina de entuziasm, sigura pe mine. Am repetat ceea ce aveam de spus, am baut cafeaua si am pornit la drum. Ajung la destinatie: desi calma, imi schimb putin starea de spirit cand vad cum ceilalti sunt disperati de emotie. Incep sa ma gandesc si eu la cum voi duce la bun sfarsit aceasta incercare. Intru, imi tremura picioarele. Ma asez repede jos, ca sa nu observe careva, respir adanc si imi astept randul. Cu mult calm, clar, hotarat, expun ceea ce am pregatit si raspund la intrebari. Ies de acolo dupa ce multumesc comisiei si sunt putin bulversata. Am facut cateva greseli, insa nu stiam daca si cat voi fi depunctata. Pana la urma ma relaxez si ma bucur de rezultat. Pana seara, sarbatoresc "victoria".
Inca o experienta interesanta, prima de acest fel, care imi demonstreaza cat sunt de puternica, de capabila si de serioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu